Tot ce trebuie să știți înainte de a programa o lecție

FAQs (Frequently Asked Questions) - Întrebări Frecvente

MODUL DE PLATĂ, OFERTE SPECIALE ȘI ABONAMENTE

Putem plăti în rate?


Nu, dar puteți alege pachetul adecvat care depinde de ce fel de cursuri aveți intenția să luați. De exemplu, dacă doriți să nu cheltuiți prea mulți bani de la început, puteți începe cu pachetele ROȘU, PORTOCALIU și GALBEN și plătiți integral 20 de lei, 40 de lei, sau 50 de lei pentru respectiv 20 de minute, 40 de minute, sau 60 de minute. În așa fel, nu vă veți stresa de faptul că nu le puteți termina cu bine. De exemplu, dacă doriți să cumpărați pachetul GALBEN 1/2 la 50 de lei/oră, noi vă oferim 10 minute SUPLIMENTARE dacă sînteți un cursant NOU. După cum vă dați seama, nu plătiți 50 de lei pe oră ci numai 43 de lei dacă sînteți un cursant nou. De fapt, veți putea reînnoi fiecare pachet de oricâte ori doriți și nu uitați ca la fiecare REÎNNOIRE VALABILĂ, veți primi MINUTE SUPLIMENTARE! Noi nu oferim un curs care costă mai mult de 1000 de lei.
Dacă am un partener, va trebui ca noi să plătim separat sau împreună?


Unul dintre dvs. va trebui să plătească pentru amândoi. Dacă unul dintre dvs. vrea să abandoneze mai devreme, acel partener va trebui să ramburseze pe cel care are intenția să rămână până la sfârșit. Din nefericire, noi nu avem intenția să rambursăm niciun fel de cost. Dorim cursanți serioși care au toate intențiile să termine toate orele pe care le-au ales din vreme. Din această cauză, ar fi mai bine ca cursanții care NU sînt siguri că vor rămâne împreună să aleagă la început unul dintre pachetele ROȘU, PORTOCALIU și GALBEN care oferă 20 de minute la 20 de lei, 40 de minute la 40 de lei și 60 de minute la 50 de lei. Vă rugăm să citiți foarte atent „Termenii și Condițiile” ÎNAINTE de-a plăti unul dintre pachetele pe care le oferim.

***Dacă aveți nevoie de facturi separate, eu vi le pot trimite separat NUMAI DACĂ plătiți separat.***
Dupa comanda pachetului nostru, unde vă putem plăti?


În acest caz, vă rugăm să ne trimiteți banii în următorul cont: Fiery Crystal X SRL Banca Transilvania RO93BTRLRONCRT0534700201 și să menționați atât numele pachetului cât și al dvs. Nu uitați să adăugați numele corect al pachetului ales. De exemplu, dacă alegeți pachetul ROȘU, nu scrieți numai ROȘU ci alegeți dintre ROȘU 1/2 și ROȘU 3/4. Dacă învățați singuri sau într-o pereche, scrieți ROȘU 1/2. Dacă învățați într-un grup de 3 sau 4 elevi, scrieți ROȘU 3/4. Nu uitați să vă adăugați și numele dv. După ce ne-ați trimis banii, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj cu numele dvs. pe website-ul nostru sau direct la adresa noastră de e-mail ca să ne atrageți atenția. Totodată, noi vom trebui să vă rezervăm orele manual.
Dacă locuim la Buzău și vrem să învățăm la domiciliu, cum vă putem plăti orele?


Ne puteți plăti direct în contul nostru bancar pe care vi-l trimitem după comanda dv. Nu uitați să adăugați numele corect al pachetului ales. De exemplu, dacă alegeți pachetul ROȘU, nu scrieți numai ROȘU ci alegeți dintre ROȘU 1/2 și ROȘU 3/4. Dacă învățați singuri sau într-o pereche, scrieți ROȘU 1/2. Dacă învățați într-un grup de 3 sau 4 elevi, scrieți ROȘU 3/4. Nu uitați să vă adăugați și numele dv. În acest fel, nu va mai fi nevoie să ne plătiți la domiciliu. Totodată, ne va fi ușor și nouă să vă trimitem factura prin e-mail.
Cum putem plăti dacă învățăm într-un grup de 3 sau 4 cursanți?


Unul dintre dvs. va trebui să plătească pentru toți 3 sau 4 cursanți. Dacă unul dintre dvs. vrea să abandoneze mai devreme, acel partener va trebui să ramburseze pe cel care are intenția să rămână până la sfârșit. Din nefericire, noi nu avem intenția să rambursăm niciun fel de cost. Dorim cursanți serioși care au toate intențiile să termine toate orele pe care le-au ales din vreme. Din această cauză, ar fi mai bine ca cursanții care NU sînt siguri că vor rămâne împreună să aleagă la început unul dintre pachetele ROȘU, PORTOCALIU și GALBEN care oferă 20 de minute la 20 de lei, 40 de minute la 40 de lei și 60 de minute la 50 de lei. Vă rugăm să citiți foarte atent „Termenii și Condițiile” ÎNAINTE de-a plăti unul dintre pachetele pe care le oferim.

*** Dacă aveți nevoie de facturi separate, eu vi le pot trimite separat NUMAI DACĂ plătiți separat. Dar nu uitați că NU avem intenția să vă rambursăm banii deja plătiți dacă doriți să renunțați la clase prea devreme. ***
Trebuie să mă abonez la pagina dvs. de Facebook?


Nu trebuie neapărat să vă abonați la pagina noastră de Facebook, dar am aprecia foarte mult efortul dvs. de a ne sprijini acolo.
Trebuie să mă abonez la canalul dvs. de YouTube?


Nu trebuie neapărat să vă abonați la canalul nostru de YouTube; cu toate acestea, acolo publicăm tot felul de materiale, pe care le-ați putea considera extrem de utile și interesante. Am aprecia cu adevărat sprijinul dvs. de pe YouTube, astfel încât să putem crea mai multe videoclipuri.

ORE, PROGRAMĂRI ȘI METODE DE PREDARE

Ce fel de metode folosiți la predarea claselor?


Totul va depinde de ce fel de curs vreți să alegeți. De exemplu, dacă doriți numai exersarea vorbirii limbii engleze și sînteți la nivelul B2 sau C1, atunci vă sfătuim să luați conversație liberă care va fi bazată pe un subiect pe care-l puteți citi sau asculta înainte de-a asista la clasă. De obicei, noi vă vom corecta pronunția, gramatica, vocabularul și expresiile. Dacă luați pachete cu mai multe ore, atunci noi vă vom da teme de completat acasă.
De ce nu putem învăța mai mult de o oră de fiecare dată?


Puteți învăța 2 ore de-o dată dar numai O DATĂ PE SĂPTĂMÂNĂ!!! Din experiența mea de predare a limbii engleze (în jur de 22 de ani) și din experiența mea personală de învățare a unei limbi străine (în jur de 43 de ani deoarece bunicul începuse să mă învețe franceza de mică înainte ca eu să încep clasa întâi), dacă un cursant se pregătește singur acasă, e cu mult mai bine să exerseze cu meditatorul/tutorele și cu partenerul său numai o oră. Predarea de lungă durată, de obicei, scade eficacitatea lecției mai ales din cauza plictiselii, oboselii și scăderii memoriei pe termen lung. De-a lungul vieții mele, atât în România cât și peste hotare, am avut șansa de-a primi lecții în următoarele limbi străine: franceza (de la 3 ani), rusa (de la 8 ani), germana (de la 10 ani), engleza (de la 10 ani), coreana (de la 27 de ani), și thailandeza (de la 40 de ani). Totodată, învăț individual pe internet citirea și gramatica limbilor greacă, ebraică, chineză și japoneză deoarece una dintre pasiunile mele este învățarea limbilor străine pentru a le înțelege dintr-un punct de vedere lingvistic. Paleolingvistica e una dintre subiectele foarte interesante pentru mine.
Dacă locuim la Buzău și vrem să învățăm la domiciliu, putem cumpăra oricare dintre cursurile oferite?


Din păcate, NU. Puteți alege NUMAI pachetele care au 3/4 și această alegere o puteți face DOAR după terminarea stărilor de URGENȚĂ și a celor de ALERTĂ. Vă puteți rezerva clasele cu noi în funcție de orarul nostru și le și puteți plăti înainte de-a asista la ele. Dacă nu doriți să învățați la domiciliu, noi vă putem ajuta online chiar dacă locuiți la Buzău.

Dacă platformele Zoom, Microsoft Teams, Google Hangout și Skype funcționează bine, și DACĂ stările de urgență și de alertă se vor înmulți, noi nu vă vom putea medita decât ONLINE.
Cum rezervăm orele pentru toate pachetele?


Cu cel puțin 24 de ore în avans, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj prin website-ul nostru ca să vă programăm manual pentru toate orele pe care le-ați cumpărat. Puteți alege unul dintre orarele pe care le oferim: 2 clase pe săptămână sau 3 clase pe săptămână! Totodată, mai oferim și clase speciale de 2 ore o dată pe săptămână care depind nu numai de timpul nostru liber cât și de al dv. De obicei, noi predăm clase între orele 13 și 20 de luni până vineri, și între orele 12 și 16 sâmbăta. Nu lucrăm duminica.
Ce se întâmplă dacă lipsim de la ore?


Orele NU pot fi anulate ci numai reprogramate. Vă rog să luați legătura cu noi cu cel puțin 24 de ore înainte de-a lipsi de la o clasă ca să vă putem reprograma clasa cât se poate de repede. Mulțumim frumos.
Ce se întâmplă dacă nu mai putem asista la clasele pe care le-am cumpărat?  Ne putem obține banii înapoi?


Plata orelor NU va fi rambursată. Noi vom ține legătura cu dvs. până când veți putea termina clasele. De fapt, noi nu oferim un pachet mai mare de 10 ore care n-ar dura mai mult de 5 săptămâni. Dacă nu mai puteți termina toate orele, puteți să vă „vindeți” restul orelor unei persoane care să vă poată înlocui.
Ne putem folosi cărțile noastre de învățat?


Sigur că da. Chiar dacă nu aveți dvs. carți speciale, noi vă vom face rost de materiale de învățat de pe internet. În plus, noi folosim foarte multe resurse gratuite de pe internet care sînt foarte complete și bune.

ÎNTREBĂRI GENERALE

Cum funcționează pagina Fiery Crystal X Meditații Engleză Online?


  1. În primul rând, contactați-ne direct fie prin Contact sau prin chat-ul de pe website-ul nostru.
  2. Apoi, vă vom spune cum să ne contactați pe Zoom, Skype, Google Hangout, Microsoft Teams sau WhatsApp pentru o sesiune GRATUITĂ de consultanță/predare video de 15 minute. Vă sugerăm să citiți termenii și condițiile noastre, precum și toate întrebările frecvente înainte de a ne întâlni personal.
  3. În continuare, vă putem întâlni față în față timp de 15 minute pe platforma pe care o alegeți, astfel încât să putem determina nivelul dvs. de limba engleză (A1 - C2), precum și dorințele dvs. de predare.
  4. După aceea, vă vom solicita să alegeți și să comdandați unul dintre pachetele noastre specializate de pe pagina „Pachete-Prețuri-Orare-Comenzi”.
  5. În formularul de comandă, vă rugăm să completați toate câmpurile. Veți trebui să vă alegeți un orar (2 ore o dată/săptămână, o oră de 2 ori/săptămână sau 40 de minute de 3 ori/săptămână) și platformele pe care doriți să învățați.
  6. După ce primim comanda dvs., vă vom da instrucții de plată. De obicei, primim plățile direct in contul nostru bancar.
  7. În sfârșit, vă putem rezerva minutele și orele în funcție de orarul pe care îl alegeți.
Cu ce mă puteți ajuta?


Oferim 2 servicii majore: 1) Predare privată și îndrumare/meditații și 2) Corectare și redactare a limbii engleze.

Puteți obține ajutor cu orice abilitate (vorbire, ascultare, scriere, citire) sau subiect pe care doriți să-l îmbunătățiți. De exemplu, dacă sînteți un student care lucrează la un eseu în limba engleză și / sau la realizarea unui discurs în engleză, vă putem ajuta pas cu pas pentru a scrie eseul dvs. și / sau pentru a vă face discursul. Dacă sînteți un profesionist care trebuie să dea o prezentare sau să vorbească în engleză, vă putem ajuta și cu acest lucru. Pentru a afla mai multe, aruncați o privire la secțiunea „Informații Lecții”.

Dacă aveți nevoie de corectări și redactări în limba engleză, vă rugăm să aruncați o privire la informațiile noastre de pe pagina noastră de corectare și redactare. Dacă doriți o traducere neautorizată în limba engleză sau în limba română, vă rog să luați legătura cu Tina. Dânsa vă poate CORECTA orice traducere română-engleză sau engleză-română de pe Google Translator.
Îmi pot recapitula sesiunile anterioare?


Desigur că vă puteți recapitula sesiunile anterioare! De fapt, vă încurajăm să puneți întrebări despre acele lucruri pe care nu le-ați înțeles clar. Preferăm să lucrăm cu cursanți foarte proactivi, care știu deja ce vor și de ce au nevoie și care sînt dispuși să muncească din greu pentru a se îmbunătăți. Numai în acest fel, vă putem ajuta să vă cizelați cunoștințele de limba engleză. De regulă, dăm teme la cursanți. Aceaste teme servesc apoi ca un fel de recapitulare în sesiunea următoare. Cu cât faceți mai multe recapitulări și exersați limba engleză, cu atât engleza dvs. se va îmbunătăți.
Trebuie să studiez cu un partener?


Nu, nu trebuie să studiați cu un partener. Dacă vă simțiți mai confortabil studiind direct cu îndrumătorul/meditatorul, atunci sînteți binevenit să studiați singur.

Oferim cursanților șansa de a studia cu un partener sau într-un grup de maxim 4 cursanți din două motive principale: 1) să le crească încrederea în învățarea limbii engleze acelora care sînt foarte timizi și 2) să scadă plata pe oră pentru acei cursanți care nu au toate fondurile necesare pentru a studia singuri.

Dacă alegeți să studiați cu un partener sau într-un grup, veți primi și o reducere mai mare în comparație cu momentul în care studiați singur.
Meditați copii mai mici de 6 ani?


Deoarece preferăm să medităm cursanți care au nivelul de cel puțin A1 sau A2, cea mai mică vârstă pe care o putem accepta este de 10 ani. La vârsta de 10 ani, copiii sînt deja capabili de mai mult discernământ și responsabilitate personală încât nu e nevoie ca părinții sa fie prezenți cu ei la fiecare clasă. Dacă părinții sînt capabili să asiste la fiecare clasă, noi vom fi cu mult mai dispuși să medităm copii mai mici de 10 ani.
Care dintre platforme ar trebui să folosesc: Skype, Google Hangout, Zoom, Microsoft Teams sau WhatsApp?


1. Skype și Google Hangout se pot folosi GRATUIT de pe laptop și de pe telefonul mobil/smartphone. Două sau mai multe persoane pot asista în același timp pentru o durată de timp NELIMITATĂ. Totodată, există screenshare (ecranul se poate împărți) și apelul se poate înregistra de cei care folosesc smartphone sau chiar pe laptop cu Free Video Call Recorder for Skype (https://www.dvdvideosoft.com/guides/free-video-call-recorder-for-skype.htm) sau Call Note (https://callnote.net/download/).

2. Zoom este gratuit numai pentru apeluri de cel mult 40 de minute. Ecranul se poate împărți și ședința se poate înregistra. Cursații care doresc să învețe singuri, în perechi sau în grupuri de 3 sau 4 persoane împreună cu meditatorii NUMAI timp de 20 sau cel mult 40 de minute pot folosi această platformă.

3. Microsoft Teams este GRATUIT pentru oricare perioadă de timp (o oră, 2 ore ș.a.m.d.). și platforma este un pic mai versatilă decât Zoom. Eu o voi folosi pentru acele clase de o oră sau de 2 ore. Prefer s-o folosesc pe Zoom pentru clasele de 20 sau 40 de minute.

4. WhatsApp merge doar pe telefonul mobil, așa că aveți nevoie de emulatorul BlueStacks pentru a efectua apeluri video de pe un laptop. E bun numai dacă învățați de unul singur timp de cel mult 20 de minute pentru că atât mie cât și soțului meu nu ne place să stăm prea mult la telefonul mobil/smartphone. Mai degrabă, preferăm să folosim laptopul.

Până la urmă, totul depinde atât de dvs. - dacă doriți să învățați singuri, cu un partener sau într-un grup - cât și de durata claselor.

Microsoft Teams și Zoom sînt cele mai stabile platforme pentru 1, 2, 3 sau 4 cursanți.
Câtă experiență de predare și meditare a limbii engleze aveți?


Atât eu cât și soțul sîntem licențiați și predăm și medităm limba engleză de cel puțin 20 de ani. Puteți găsi dovezi despre capabilitățile noastre chiar pe pagina „Educația și Experiența Noastră”.

Contactați-ne!

Facem meditații personale la domiciliu numai în orașul Buzău atâta timp cât NU sînt STĂRI DE URGENȚĂ sau DE ALERTĂ.  Toate celelalte vor fi prin ZoomSkype, Google Hangouts, sau Microsoft TeamsDacă aceste stări de URGENȚĂ sau de ALERTĂ se vor înmulți, vom fi nevoiți să predăm toate clasele NUMAI ONLINE.  Ne puteți găsi foarte repede pe WhatsApp cu numărul de mai jos. Vom răspunde numai la mesajele scrise mai întâi.  Vă rugăm să ne scrieți  dacă doriți să programăm sfertul de oră GRATUIT pentru cursanții noi. Înainte de-a trimite datele dvs. personale pe acest website, vă rugăm să citiți următoarea declarație de confidențialitate AICI!  Trimiterea datelor dvs. personale înseamnă că ați acceptat această declarație.   Mulțumim pentru înțelegerea dvs.

Tel: 0733-217-910Skype: Fiery Crystal X / Email: geticinfinityfierycrystal10@gmail.com  

FB Messenger: m.me/tutorienglezaonline

Nivel de Studiu

Declarație de Confidențialitate conform

Regulamentului (UE) 2016/679 („GDPR”)

 © 2019 (MMXIX) - 2020 (MMXX) de către Fiery Crystal X Meditații Engleză Online.

Cea mai recentă actualizare a website-ului: 01.09.2020 (I.IX.MMXX )